maanantai 28. huhtikuuta 2014


Hello ystävät!
Vappu on  tuossa tuokiossa. Juoksu-, vaellus- ja pyöräilykelit senkun paranevat päivä päivältä - ja "myöhäisheränneetkin" alkavat kaivella kesätamineitaan naftaliinista.
***
Menossa on Häjyjen aktiivisen toiminnan 37 vuosi! 
Jotkut sanovat, että onpa harvinaisen pitkäikäinen seura - hölkkäseuraksi. Niinpä se taitaa olla. Eikä tarvitse hirveän paljon enää Kyrönjoessa vettä virrata, kun on käsillä seuran 40-vuotisjuhlat!
Pitkän iän salaisuus lienee siinä, että Häjyt on aina ollut - ja tulee jatkossakin olemaan -  oikealla asialla, kun se kantaa huolta ihmisten hyvinvoinnista. Kun on hyvä fyysinen kunto, myös psyyke voi hyvin. "Terve sielu terveessä kehossa:"
***
Kehitys kehittyy...
Olemme tänä vuonna käynnistäneet ja toteuttaneet seurassa useita uusia "rojekteja". 
Yksi niistä on uudistettu kotisivustomme, joka avautuu kaikkien käyttöön tänään, 28.4.2014.
Kuten jäsentiedotteessa kerrotaan, uudistuksen ainut tavoite on palvella jäsenistöä ja muita liikunta-asioista kiinnostuneita kanssakulkijoitammne mahdollisimman hyvin.
***
"Mailma" ei tuu kerralla valmiiksi...
Olemme painiskelleet sivu-uudistuksen kanssa tosissamme ja yrittäneet tehdä priimaa. Kokemuksesta tiedämme, että mokiakin voi tulla ja että aina on vara parantaa. 
Mikäli huomaat, että jokin asia voisi olla toisin, kerro mikä tai mitkä. Palautteet ja ohjeet sivustomme edelleen kehittämiseksi ovat tervetulleita - ja otetaan käsittelyyn.
Palautetta voi antaa monelle tavalla. Palautteen anto-ohjeita löytyy mm. näiltä sivuilta.
***
Kiitokset sivu-uudistuksen "tekniselle ryhmälle".
Henrik Ojanotko, joka tulee jatkossa päivittämään sivujamme, on tehnyt ison työn ja hänen toimintansa ansiosta olemme nyt tässä vaiheessa. 
Myös Timo Marjomäki, joka jatkaa 100 plus kerho-ja maratonasioissa on antanut merkittävän panoksensa sivu-uudistukseen. 
***
Jäsenrekisteri- ja kirjanpito-ohjelmat ovat myös uudistuneet.
Alkuvuoden urakointiin ovat kuuluneet myös otsikossa mainitut jäsen- ym. asiat, jotka eivät nekään ole ihan huitaisemalla syntyneet. Raija Markkila ja Raimo M.J. Kinnari ovat kantaneet päävastuun em. kysymyksistä. Lisäksi johtokunta on kokouksissaan - jäseniltä saamansa valtakirjan puitteissa - käsitellyt asioita joka kantilta ja kysellyt viisaammilta, mikä ovat seuran ja sen jäsenten kannalta parhaat vaihtoehdot. 
Myös näihin asioihin toivomme saavamme jäseniltä kannanottoja ja tarvittaessa parannusehdotuksia...
***
Johtokunta kokoontuu 3.5.2014
Jos Sinulla on johtokunnalle terveisiä, toivomuksia tms. kerro. Kaikkien johtokuntalaisten ja muiden seuran toimihenkilöiden yhteystiedot löytyvät näiltä sivuilta.
***
Hyvää Valaporia ja mahtavaa liikuntakesää Häjyille - nykyisille ja tuleville. 
Pidetään kunnostamme ja toisistamme huolta!
t. Eero, pj 2013 - 2014

 
 
 

  
  

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti