keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

"Juhlat kun Jussinpäivän on..."
Hyvää ja liikunnallista Jussia Häjyt  - ja terveisiä Kuusamon ja Rukan maisemista!

Kiutakönkään päiväreitin näkymiä 15.6.2014, lämpötila + 12 astetta Celsiusta. Lähes kesäinen vaellus- ja patikointikeli.
***
Vaihtelevissa maastoissa ja monenlaisissa keleissä hissukseen patikoidessa ajatukset pyörivät tämän tästä Häjyjen touhuissa ja tavoitteissa.
*** 
Miksi liikumme?
Liikunnan tavoitteenahan on tuottaa ihmisille hyvää oloa, parantaa fyysistä kuntoa, virkistää mieltä ja auttaa jaksamaan eri 
elämänvaiheissa.
Kun Häjyt on perustettu toteuttamaan yllä lueteltuja tavoitteita, on syytä joskus pysähtyä miettimään, toteutuvatko tavoitteet.
Siis miettimään.
***
Miten on, pitävätkö ao. "pointit" paikkansa
***
*Häjyihin kuuluminen on iloinen asia. *Teemme tärkeää työtä.
*Toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen, teemme kaiken kökällä ja rakkaudesta liikuntaan. *Arvostamme itse omaa seuraamme ja pidämme sen lippua korkella. *Haluamme lähestyä ihmisiä ja asioita positiivisella asenteella. *Osaamme asettua toisen ihmisen asemaan. *Suuntaudumme ulospäin, emme sulkeudu omaan erinomaisuuteemme, tiedämme, että muutkin osaavat ja ovat hyviä. *Teemme jatkuvaa yhteistyötä eri liikuntajärjestöjen ja muitten kumppaneittemme kanssa. *Hyväksymme ihmisten erilaisuuden ja kunnioitamme 
toisiamme. *Tajuamme, että asioista voidaan esittää erilaisia mielipiteitä. *Emme närkästy, jos omat näkemyksemme eivät heti kaikkia ihastutakaan. *Vastaamme, kun meiltä kysytään. *Osaamme kuunnella. *Ymmärrämme, että on "miljoona" tapaa liikkua - ja ne kaikki ovat oikeita tapoja.
*Haluamme, että joukkomme kasvaa, pienistä puroista kasvaa iso virta. 
*Mitä enemmän meitä on, sitä vahvempia olemme. 
*On eri asia hakea yhteistyökumppaneita tuhannen kuin sadan hengen porukalle.
*Toivomme olevamme ryhmä, johon on helppo liittyä!
***
*Häjyissä ei tartte orijaalla!
***
Juhannusterveisin
Eero S., pj 2013-2014
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti