keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Muutama tovi uudistusta takana

Tervehdys arvon Häjyt ja häjynmieliset!

Täällä kirjoittaa Häjyjen uudistettujen kotisivujen ja tulospalvelun ylläpitäjä Henrik. Uudistetun sivuston julkaisusta on jo tovi kulunut ja ylläpito jatkunut tasaista tahtia. Kesän perinteisiin kuuluu kotimaisilla festivaaleilla työskentely - viime viikonloppu tarkoitti Ihmisten Juhlaa eli Provinssirockia käynnistäen vuoden 2014 festivaalikesän minun osalta. Tämä saattaa valitettavasti hieman viivästyttää tulospalvelun ylläpitoa, mutta painotan sanalla "saattaa", sillä viime viikonloppu ei merkittävää viivästystä aiheuttanut.

MUUTAMA SANA TULOSPALVELUSTA

Pyrin päivittämään tulospalvelun viikonlopun jälkeen, pääsääntöisesti tiistaihin mennessä, jotta viikonlopun aikana järjestettyjen maratonien ja muiden tapahtumien tulokset ovat ehditty julkaisemaan tavalla tai toisella. Täydennän jälkikäteen välistä jääneistä tuloksia mikäli niitä ilmestyy vasta em. viikottaisen ajankohdan jälkeen.

Tulospalvelua ylläpitäessäni noudatan ensisijaisesti tilastonikkari Timo Marjomäen Maratonit -listaa ja tarvittaessa käytän tukena Juoksija -lehden tulospalvelua. Pyrin täydellisyyteen mutta mikäli huomaat, että jonkin tapahtuman tulokset puuttuvat - kannattaa tarkistaa myös Juoksija -lehden tulospalvelu.

OMAN TAPAHTUMAN TULOKSET HÄJYJEN TULOSPALVELUUN

Mikäli olet tapahtumanjärjestäjä eikä sinulla ole käytössä tapahtumalle omaa verkkosivustoa tai muuta sähköistä tulospalvelua, voit lähettää tapahtuman tulokset julkaisukelpoisessa muodossa allekirjoittaneelle niin julkaisen ne Häjyjen tulospalvelussa.

Mitä tarkoittaa julkaisukelpoinen? Hyvin jäsenneltyä asiakirjaa, juoksevaa numerointia ja riittäviä tietoja tapahtuman tuloksista. PDF tiedostomuoto on toimivaksi todettu, yleisimmät tekstinkäsittelyohjelmistot mahdollistavat asiakirjan tallentamisen suoraan PDF tiedostomuotoon.

Jos jokin askarruttaa niin kysy rohkeasti täällä seuran blogin puolella, sähköpostitse tai kun tavataan.

Sopivasti häjyin terveisin,

Henrik Ojanotko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti