maanantai 18. elokuuta 2014

SAUL:n SM-maantiejuoksut ja SM-maratonHäjyt on kova kestävyysjuoksuseura, ja näin syksyn koittaessa ja helteiden hellitettyä on aika osallistua sankoin joukoin paitsi moniin tarjolla oleviin maratoneihin ja hölkkätapahtumiin myös SAUL:n SM-maantiejuoksuihin ja SM-maratonille.

Suomen Aikuisurheiluliiton SM-maantiejuoksut järjestetään su 14.9. Tampereella. Juoksumatkat ovat 10 km ja puolimaraton kaikissa ikäsarjoissa 30-vuotiaista lähtien viiden vuoden välein. Molemmilla matkoilla ja jokaisessa sarjassa on myös joukkuekilpailu kolmihenkisin joukkuein. Tarvittaessa voidaan joukkueeseen ottaa kaksi ylemmän ikäsarjan juoksijaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 4.9. Ottakaa yhteyttä minuun, että saamme koottua kaikki kisaan osallistuvat Häjyt joukkueisiin. Häjyt maksaa joukkuekilpailun osallistumismaksun, ja minä ilmoitan joukkueet. Henkilökohtaisen kilpailun osallistumismaksun juoksija maksaa itse. Voin tarvittaessa tehdä myös henkilökohtaisen ilmoittautumisen. Tärkeintä on, että tiedetään, keitä kilpailuun on lähdössä. Katso tarkempaa infoa http://www.saul.fi/kilpailut/ tai http://www.kuntopirkat.fi/joomla/index.php/sm-maantie.

Samat tiedot pätevät pääosin myös SM-maratoniin, joka juostaan la 18.10. Kankaanpäässä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.10. SM-maratoonari osallistuu automaattisesti myös Kankaanpää Maratonille. Tämän kilpailun tarkemmat tiedot löytyvät niin ikään SAUL:n sivuilta tai osoitteesta http://personal.inet.fi/urheilu/kankaanpaanmaraton/.

Yhteystietoni: Riitta Koski puh. 050 3507 748, riitta.koski@netikka.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti