sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Monen maalin viikonloppu

Tämän viikonlopun aikana on tavoitettu monenlaisia maaleja. Jotkut ovat saaneet päähänsä valkolakin, toiset jonkin muunlaisen tunnuksen saadessaan opintonsa maaliin saakka. Unohtaa ei pidä myöskään Tukholman kävijöitä ja muita liikuntatapahtumiin osallistuneita. Onnittelut näille kaikille elämän eri aloilla maaliin päässeille!

Me olimme tänään Häjyjen johtokunnan voimin uudessa inspiroivassa ympäristössä Purmon Ilveskivellä eli Lostenilla. Mukavan pienen patikan painikkeeksi nautimme avotulen äärellä paistetusta makkarasta ja muista mukana olleista eväistä ja menimme sitten pitämään kokouksen Ilvestuvalle. Kokous ei kellolla mitattuna ollut kummoinen, mutta monta asiaa ehdimme käydä läpi.

Niistä merkittävimmät liittyvät 1.8. klo 17 alkaen Kauhavan lentokentällä juostavaan maratoniin ja puolikkaaseen. Laitelkaapa tämä jo kalenteriin, sillä tapahtuma tarvitsee sekä juoksijoita että toimitsijoita ja haastankin tässä molempia mukaan. Reitti ei ole ihan tasainen - korkeuskäyrien mukaan korkeuseroa kierroksella on noin 7 m... autoja reitillä ei ole ainuttakaan, sillä matka taittuu kiitotien reunassa kulkevaa rullaustietä pitkin, aidatun alueen sisäpuolella. Oma huoltajakin mahtuu siis hyvin mukaan, vaikka huoltopöydän antimista pääseekin nauttimaan noin 2,5 km välein. Nykyinen LentoHotellin alue tarjoaa myös hyvin majoitustilaa ja pysäköintipaikkoja, joten hyvät eväät tälle uudelle juoksulle ovat olemassa.

Puolentoista viikon päästä juostaan Seinäjoella Häjyjen Vuorijuoksu ja 14.6. polkaistaan Sällin Pyöräily, monenlaista osallistumisen arvoista on siis tulollaan jo ennen Kauhavan kenttämaratonia. Kesäkuun loppuun saakka ehtii ilmoittautua mukaan myös lokakuiselle Kosicen maratonmatkalle, jota allekirjoittanut parhaillaan kasailee. Muistutan lisäksi Häjyjen HCM-bussista, jota keväällä kovasti toivottiin, nyt siihen pystyy varaamaan paikkoja, joten toivomme pian varauksia, ettei sitä tarvitse perua pois.

Kesäkuu käynnistyy huomenna, toivottavasti sen mukana tulevat myös kesäiset säät, jotka suosivat Suomen suven lukuisia tapahtumia. Hyviä startteja ja maaliin pääsyjä kaikille ja ennen kaikkea oikein hyvää kesän alkua!

t. pj-Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti