sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Loikka kohti kesää

Kevätpäivän tasaus ja kellojen siirto veivät meitä taas yhden loikan lähemmäksi kesää. Viime viikonloppuna Häjyjen kevätkokouksessakin oli varsin keväinen tunnelma, vaikka kokousta pidetiin Joupiskan vilkkaasti toimivien laskettelurinteiden juurella. Jouduimme toteamaan mm. Häjyjen hiihdon peruuntuneen lumipulan vuoksi ja samalla kävimme keskusteltua siitä, kannattaako ensitalvelle vielä hiihtotapahtumia suunnitella. Varmasti kannattaa, mutta aikaisemmin kuin nyt, ehkä tammi-helmikuulla lumitilanne olisi kaikkein varmin.

Totesimme myös Botnia-hallin hallimaratonin ja puolikkaan vakiinnuttaneen paikkansa hyvin, sillä osallistujamäärä on hienoisessa kasvussa. Ihan yhtä hyvää ei kuulu Kuortaneen hallihölkälle ja sen tulevaisuutta onkin syyttä miettiä tarkoin.

Kesäisistä asioista esiin nousi myös HCM-bussi ja Häjyjen toimesta se lähtee liikkeelle taas 15.8. Meno-paluumatka maksaa 35€/henk ja matka yhteen suuntaan 20 €/henk. Bussin aikataulu ja mukaan ilmoittatumisen ohjeet sekä matkan maksamisen ohjeistus ovat tulossa kevään mittaan esille nettisivuillemme ja niistä muistutetaan myös Häjyjen Facebook-seinällä.

Toukokuun alussa seuran toimintaan haetaan uusia ideoita ja inspiraatiota Kauhavan entisen Lentosotakoulun, nykyisen LSK Business Parkin ideaseminaarista. Tavoitteena on saada vielä syyskaudelle joku Häjy-tapahtuma kokeiluun ja miettiä samalla ensivuoden toimintasuunnitelmaa ja sen mahdollista uudistamista ja aikatauluttamista. Ideat ja ehdotukset näissä merkeissä ovat edelleen läpimästi tervetulleita!

Itse otan vielä yhden taka-askeleen kohti talvea ja käyn pääsiäisenä pohjoisen lumilla. Sitten on aika laittaa sukset kesäteloille, ottaa lenkkarit aktiivisempaan käyttöön ja kaivaa fillari esille.

Hyviä kevätlenkkejä ja alkavaa huhtikuuta kaikille!

t. Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti