sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Kun kelit vaihtuvat


Finlandia-hiihto tuli suksiteltua reilu viikko sitten vetisessä kelissä, lumi näytti katoavan matkan varrella ihan silmissä. Hupeneva lumi harmittaa, sillä näyttää vahvasti siltä, että Häjyjen hiihtotapahtuma jää tänäkin vuonna ajatuksen asteelle. Mutta eihän olosuhteille mitään voi, silti pyytäisin jäsenistöä pistämään pystyyn (lumi)sadetanssin, jos vaikka tapahtuisi ihme ja olosuhteet viikossa muuttuisivat vielä takaisin talviseksi. Siinä tapauksessa kokoonnumme 14.3. Nurmon Tanelinrantaan suksittelemaan. Ellei lunta tule niin tapahtuma perutaan ja vaihtoehtoina on siirtyä joko pohjoisen lumille tai vaihtaa suosiolla lenkkarit jalkaan ja kaivaa pyörät varastosta esille.

Eilen juostiin Botnia-hallissa Pohjalainen Hallimaraton ja puolikas. Tapahtuma keräsi ennätysmäärän osallistujia, yhteensä 107 ja tehtiinpä miesten puolikkaalla rataennätyskin. Mieleenpainuvin juoksija oli kuitenkin nuori miehen alku Jani Juntunen, joka pisteli puolimaratonin niin mallikkaasti ja vauhdikkaasti isänsä vanavedessä, että ihailla täytyy. Tuskin osaan edes kuvitella, mihin kaikkeen tämän "ihmepojan" rahkeet aikuistumisen myötä riittävätkään.

Kun kelit vaihtuvat, niin vaihtuvat lajitkin sen myötä. Pääasia on pysyä liikkeellä ja löytää mieluisa liikuntamuoto. Häjyjen kevätkokous koittaa jo kolmen viikon kuluttua eli 21.3. Seinäjoella Joupiskan ravintolassa. Tulkaahan osallistumaan ja laitelkaa toukokuun alun ideaseminaariimme tulemaan ajatuksianne ja toiveitanne Häjyn järjestämistä tapahtumista, niin varmistamme siten mahdollisimman monella mieluisan tapahtuman, jossa saa liikkua oman lajinsa puitteissa.

Liikunnan iloa!

pj-Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti