maanantai 26. tammikuuta 2015

Sattuu ja tapahtuu

Tammikuu on pian lopuillaan ja edessä on helmikuu, jolloin todella näyttää sattuvan ja tapahtuvan.

Heti helmikuun ensimmäisenä päivänä hölkkäillään Kuortaneella Häjyjen Hallihölkkää, siitä vain viikon kuluttua eli 8.2. lumikenkäillään Kauhajoen Aronkylässä ja helmikuun viimeisenä päivänä juostaan Botnia-hallissa Pohjalaista hallimaratonia ja puolikasta.

Maaliskuun puolivälissä on myös tiivis rypistys tiedossa. 14.3. on mahdollisuus nautiskella Häjyjen hiihtotapahtumasta Nurmon Tanelinrannassa ja seuraavana päivänä Vaasan saaristossa tehdään jäävaellus. Hyviä ja monipuolisia tilaisuuksia siis monenlaiseen liikuntaan ja hyvinvointiin, miksei myös omien rajojensa koettelemiseen. Kannattaa osallistua ja ottaa liikunnan ilo irti.

Maaliskuussa on myös Häjyjen kevätkokous. Päivämäärä on 21.3. ja paikka on Seinäjoella ravintola Joupiska. Sieltä on varattu kokoustilan ohella myös naisten ja miesten suihkut ja pukutilat, joten ennen kokousta on hyvä tilaisuus kirmaista lenkille Joupiskan keväisiin maisemiin. Tervetuloa isolla porukalla mukaan!

Jotta sattumia ja tapahtumia olisi myös jatkossa tarjolla jäsenistöllemme ja muillekin liikuntamyönteisille, järjestämme ideaseminaarin toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Sinne ovat siis kaikki ideat tervetulleita. Laitelkaa niitä johtokuntalaisten tai toimihenkilöiden mukana tai tulkaa itse paikan päälle esittämään. Varmasti joku idea jalostuu ajan myötä myös uudeksi tapahtumaksi, josta voimme olla sitten yhdessä ylpeitä ja tyytyväisiä.

Ideariihen paikaksi valittiin Kauhavan Lentosotakoulu. Nähtäväksi jää, millaisen insipiraation saavat aikaan hieman poikkeuksellinen kokousympäristö ja toivottavasti runsaslukuinen ideoiden määrä.

Näillä aatoksilla kohti tapahtumien täyteistä ja liikunnan riemua pursuavaa helmikuuta!

Pj-Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti