lauantai 1. elokuuta 2015

LENTOKENTÄN KUULUMISET

Eilen juostiin Kauhavan lentokentällä maratonia, puolikasta ja varttimatkaa. Säänhaltija piti koko tapahtuman ajan meitä jännityksessä, mutta onneksi se piti myös kutakuinkin kaikki pisarat taivaalla ja loppujen lopuksi keli oli varsin hyvä ulkoilmaurheiluun.

Ensimmäiseen kentän juoksutapahtumaan starttasi 63 juoksijaa. Tavoiteltu haamuraja 100 jäi siis reilusti rikkomatta, mutta varovaisen tyytyväinen määrään voi silti olla. Tapahtuma toteutettiin lyhyellä varoitusajalla, joten moni potentiaalinen osallistuja ja yhteistyökumppani jäi tavoittamatta ainakin vielä tällä kerralla. Mikäli ensivuonna jatketaan, niin päivämäärä ja muut olennaiset asiat päätetään jo hyvissä ajoin kuluvan vuoden puolella.

Liitteenä ovat varttimatkan ja puolikkaan tulosliuskat, maratonin tuloksia en ikävä kyllä ehtinyt saada vielä julkaistavaksi. Lisätään ne näkyviin heti kun mahdollista.

Nyt on vuorossa auton purkaminen eilisen jäljiltä ja uudelleen pakkaaminen seuraavan koitoksen merkeissä. Nyt kutsuvat lapsuuden kotimaisemat ja hillajängät.

Hyvää elokuuta kaikille Häjyille ja Häjy-mielisille! HCM-bussiin ehtii ja mahtuu vielä!

t. JohannaEi kommentteja:

Lähetä kommentti