perjantai 10. heinäkuuta 2015

Kauhavan maraton ja HCM


Heinähelteet ovat antaneet vielä odotella itseään, mutta mitäpä tuosta, lenkkeilykelit ovat olleet ihan passelit. Ahkerasti ovat Häjyt eri juoksutapahtumissa kiertäneet ja tulossa on vielä iso liuta kaikenlaista kivaa pitkälle syksyyn saakka, joten kunnossa kannattaa itsensä pitääkin.

Kauhavan tasaisen maan maraton eli lentokenttämaraton on 1.8. klo 17 alkaen. Sinne voi ilmoittautua Juoksu-kalenterin kautta. Yleisön pyynnöstä maraton ja puolimaraton saivat seurakseen myös kympin. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 25.7 ja hintaporrastus ennakkoilmoittautuneiden ja paikan päällä ilmoittautuneiden kesken on aika merkittävä, joten kannattaa olla ajoissa asialla. Ajanotto tapahtuu chipeillä, joten kierrosaikoja on helppo seurailla.

Kauhava on tunnettu puukoistaan, joten oli luontevaa hankkia juoksutapahtuman arvontapalkinnoksi vahvasti uudistuneen Iisakki Järvenpään Puukkotehtaan valmistama tuohikahvainen Aito-puukko. Lisää härmäläistä tunnelmaa tapahtumaa tuo nyrkkeilijänä tunnettu Härmän Häjy Juho Haapoja, joka on tapahtumamme suojelija ja saatetaanpa Juho nähdä puolimaratonillakin.

Helsinki City Marathoniin matkaajille on vielä tilaa myös Häjyjen HCM-bussissa. Sillä helppo ja kiva tehdä reissu isoolle kirkoolle. Porukka on samanhenkistä, kaikilla sama tavoite ja kuljetus vie ja tuo niin lähellä HCM:n tapahtumapaikkaa kuin vain mahdollista. Ilmoittautumislomake löytyy Häjyjen nettisivun tapahtumakalenterista 15.8. Linja-autossa on tunnelmaa - tule mukaan nauttimaan siitä!

Nautitaan myös kesästä - keleistä viis!

t. Johanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti