tiistai 20. lokakuuta 2015

LOKAISAA LOKAKUUTA!

Syystuuli on riipinyt lehdet puista ja suurin osa vuorokaudesta on pimeää ja hämärää. Haittaakse? Ei haittaa. Lenkkeilykelit ovat aivan sopivat, jouluun on enää pari kuukautta ja ensilumen saapumistakin voi ryhtyä jo arvuuttelemaan.

Seuramme syyskokoukseen on kuukausi aikaa. Kokous pidetään la 21.11. Kauhavan entisellä Lentosotakoululla, nykyisessä LSK Business Parkissa, joka tunnetaan myös LentoHotellin nimellä. Kokouslenkin, -lounaan ja varsinaisten kokousasioiden ohella saamme kiinnostavan puheenvuoron Häjyjen hyvin tuntemalta Honkolan Ahdilta. Luvassa on tuoretta asiaa mm. liikuntalääketieteen päiviltä Helsingistä.

Alla osa kokouskutsusta/jäsentiedotteesta, varsinainen postitus tapahtuu ensiviikon loppupuolella. Lämpimästi tervetuloa kaikille Häjyille!

t. pj-Johanna

Kokouskutsu/Jäsentiedote 2/2015                                               14.10.2015

Hölkkä- ja kuntoliikuntaseura Häjyt Ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään la 21.11. klo 14 alkaen Kauhavalla, paikkana Lentohotellin vaaleanpunainen Linna-rakennus, osoite Loppusuora, 62200 Kauhava. Ennen varsinaista kokousta on mahdollisuus tehdä yhteislenkki, suihkut ja pukeutumistilat on varattu tätä varten.
Päivän ohjelma:
-        klo 9.30 alkaen naisten ja miesten puku- ja suihkutilat käytössä, HOX omat pyyhkeet mukaan (jos unohtuu, paikan päältä voi vuokrata)
-        klo 10 – 11.30 yhteinen lenkki 5 – 10 km
-        klo 12 – 13 lounas
-        klo 13 lääkäri Ahti Honkolan puheenvuoro terveydestä ja liikunnasta

-       puheenvuoron jälkeen syyskokous; sääntöjen mukaiset asiat, kokouksen päätteeksi päätöskahvit

Ilmoittaudu syyskokoukseen viimeistään pe 13.11. maksamalla ennakkoon 25 € Häjyjen tilille FI35 4726 0010 0724 08 HELSFIHH. Viitenumero on 39.
Maksu kattaa suihku- ja pukeutumistilojen vuokran, kokoustilan, lounaan ja kahvit. Huom. ilmoittakaa myös mahdollisista ruoka-aineallergioista. Osallistumispokaaleja ei vuosikokouksessa jaeta. Pelkkään kokoukseen osallistumisesta ei osallistumismaksua peritä, ilmoittaudu kuitenkin yllä mainitun aikataulun puitteissa Johannalle johanna.liinamaa@gmail.com tai 0400-546 503.
Kokouksessa esillä Timo Marjomäen tuotevalikoimiin kuuluvia Häjy-tuotteita ja urheiluravinteita sekä ennakkotietoa ensivuoden maratonmatkoista.

Kokouksessa tehdään tärkeitä henkilövalintoja; valittavana on puolet johtokunnan jäsenistä seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi sekä toiminnantarkastajat kalenterivuodelle 2016. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti