perjantai 29. tammikuuta 2016

Kylmästä lämpimään

Tammikuu on pian taivallettu ja sen aikana on ehditty kokea talvikelien ääripäät kunnon pakkasesta plusasteisiin. Lumikuorrutus on nyt saatu somistamaan maisemaa ja sen myötä odottelemme innolla ensiviikon lauantaita 6.2. ja Häjyjen hiihtelyä Nurmon Tanelinrannassa. Latutilanteesta on kuulunut positiivista viestiä, joten eiköhän siellä viikon päästä suksitella hyvissä olosuhteissa. Hiihtolenkin jälkeen jokainen osallistuja saa muistoksi Häjyt-mitalin ja tarjolla on tietenkin lämmintä mehua ja mustikkasoppaa ja jälkihiet saa Tanelinlammen saunassa, joka on varattu hiihtäjien käyttöön. Miehille ja naisille on omat puku- ja pesutilat, löylyhuone on yhteinen, joten ottakaapa omat pyyhkeet ja uikkarit mukaan, rohkeimmat voivat pulahtaa avannossakin.

Vaellusjaoston mukana pääsee seuraavana päivänä eli 7.2. kokeilemaan lumikenkäilyä Ylistarossa ja maaliskuun alussa 5.3 on vuorossa Botnia-hallin Pohjalainen hallimaraton, 12.3. jäävaellus ja 19.3. kevätkokous Vaasassa. Lajeja ja tapahtumia on tarjolla paljon, näistä löydät tarkempia tietoja jäsentiedotteesta, jonka jokainen Häjy on viime- ja toissaviikon aikana saanut joko postitse tai sähköpostitse. Tulkaahan siis sankoin joukoin mukaan liikkumaan!

t. pj-JohannaHäjyjen hiihto 2016 - kuntoilutapahtuma koko perheelle la 6.2.2016 klo 12 alk.
Paikka Tanelinrannan urheilukeskus Seinäjoki (Nurmo), os. Lampitie 1.
Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä klo 12:00 alkaen nuorisokeskuksen tiloissa.
Hiihtolatu on Hyllykallion kuntoradalla, koko lenkin pituus n. 7-kilometriä. Jokainen voi hiihtää haluamansa matkan, hiihtoaikaa ei oteta.  
Osallistumismaksut:
-         aikuiset 15 €
-         perhelippu 25 €
-         opiskelijat ja eläkeläiset 10 €
-         alle 15-vuotiaat 5 €
Kaikille osallistujille Häjyt-mitali, arvontapalkintoja. Maalissa on tarjolla mustikkasoppaa ja mehua. Lisäksi kaikkien osallistujien käytettävissä on Tanelinlammen avantosauna klo 14.00 – 16:30 välisen ajan. Ota oma pyyhe ja uimapuku mukaan! Miehille ja naisille omat puku- ja pesutilat, löylyhuone yhteinen, joten löylyttelyt uimapuvut päällä.
Entä jos lunta ja hiihtokelejä ei ole?
Jos lunta ja hiihtokelejä ei ole, tapahtumaa ei silti peruta vaan muutetaan se yhteiseksi saunalenkiksi. Aika ja paikka ovat sama.
 Jokainen voi juosta tai kävellä haluamansa matkan. Lenkin jälkeen kaikkien käytettävissä on avantosauna. Ota oma pyyhe ja uimapuku mukaan! 
Osallistumismaksu 10 €/hlö. Sisältää avantosaunan, mehu- ja mustikkasoppatarjoilun, arvontapalkintoja. Häjyt mitalia ei jaeta.
Tervetuloa!
Häjyt ry

Tiedustelut, puh. 0400 745 641 Pentti Ritala, tai Heimo Martikkala, puh.040 504 8568 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti