maanantai 25. huhtikuuta 2016

ONKO IDEAA?Seuramme kevätkokous järjestettiin maaliskuun puolella Vaasassa. Reilun parinkymmenen osallistujan voimin katsoimme läpi kevätkokoukselle tyypilliset asiat, joista merkittävin lienee vuodesta toiseen edellisen vuoden tilinpäätöksen ja taseen sekä vuosikertomuksen läpi käyminen ja johtokunnan vastuuvapauden myöntäminen. Tulos oli positiivinen ja seuramme kassa on edelleen hyvässä kunnossa. Kevätkokous sujui kunniapuheenjohtaja Mauri Volaman johdolla leppoisasti, mutta ripeästi ja lopuksi jäi aikaa kuulla myös Maurin maraton reissukokemuksia mm. Japanista sekä vaihtaa vähän ajatuksia ensivuodesta, jolloin seuramme täyttää pyöreät 40 vuotta.  

Jos jokavuotinen toimintasuunnitelman luominen ja sitä kautta jäsenistön toiveisiin vastaaminen on haastavaa niin sitä se tulee olemaan erityisesti juhlavuoden osalta. Tätä asiaa pohdimme myös johtokunnan ideaseminaarissa, joka järjestettiin tänä vuonna Vaasa-Uumaja laivalla. Mielipiteitä, ideoita ja päätöksiäkin syntyi. Niistä tärkein on varmaankin se, että päätimme kysyä sinulta Häjyjen jäsen, mikä seuran tapahtuma, matka, asuste tms ilahduittaisi eniten. 

Laitammeko sinulle juhlavuoden jäsenmaksun maksamisen jälkeen tulemaan vaikkapa uuden raikkaanvärisen pipon, huivilakin, pannan tai lippiksen? Vai lähtisitkö mieluummin vaikkapa ilmaisen HCM-bussin mukana Helsinkiin maratonreissulle? Entä kiinnostaisiko sinua seuran historiikki? Näiden ajatusten pohjalta tulee ensikuun puolella sekä Häjyjen Facebook-seinälle että kaikkien sähköpostinsa ilmoittaneiden jäsenten sähköpostiin kysely, johon toivomme kasapäin vastauksia ja uusia tuoreita ideoita ilahduttamaan jäsenkuntaamme. Laita sanaa jo nyt eteenpäin! 

Mitä enemmän saamme palautetta, sitä paremmin voimme vastata toiveisiinne. 

Idearikasta kuun loppua ja kuplivaa vappua!

pj-Johanna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti