maanantai 25. heinäkuuta 2016

HÄJYILLE KASI

Helteinen hei häjyille!

Vaikka Jaakko tänään kylmän kiven heittääkin niin eiköhän tätä kesää ole vielä jäljellä ihan hyvä määrä. Näiden lämpimien säiden myötä ainakin kesämieltä on vaikka toisille jakaa.

Häjyjen kasi on asiakasnumeromme LakeusSportiin Seinäjoelle. Meillä on siellä elokuun puoliväliin saakka Mizunon juoksukengistä -25% alennus suositushinnasta ja alennuksen saa Häjyjen nimellä ja asiakasnumerolla 8. Lisäksi seuran vuosihyvitys 3% karttuu ostoksista ja seuraavista täsmätarjouksista ilmoitellaan jäsenistölle heti, kun niitä tulee.

Kauhavan maratoniin aikaa vajaa viikko ja mukava määrä on tullut ennakkoon kyselyjä ja ilmoittautumisia. Toivottavasti paikan päälle tulee vielä iso ja innokas joukko ilmoittautumaan mukaan. Tapahtumaamme piristää samana päivänä Menkijärven kentältä Kauhavalle lennätettävät koneet, joten kiitotiellä voi olla päivän aikana tapahtumia. Meidän tapahtumamme tapahtuu rullaustiellä, joten konevoimien kanssa emme joudu törmäyskurssille.

Ensiviikolla alkaa elokuu ja sen myötä monen Häjyn ja muidenkin seurojen juoksukavereiden matka käy kohti Helsinki City Marathonia. Muistathan ilmoittautua mukaan HCM-bussiimme, joka on kätevä ja helppo tapa päästä Seinäjoen seudulta suoraan HCM:n lähtöalueelle ja maratonin jälkeen taas takaisin kotiin. Paikkoja on vielä vapaana, joten nyt kannattaa toimia nopeasti.

Alla kuvaa viimevuoden lentokenttämaratonin startista. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin!

t. Johanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti