sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

HEINÄHELTEITÄ ODOTELLESSA

Hei Häjyt

Kesä on edennyt keskelle heinäkuuta, heinähelteet ovat loistaneet vielä pääosin poissaolollaan, mutta siitä huolimatta Suomen suvi on ollut täynnä tapahtumia musiikista liikuntaan ja kulttuurista kansanperinteeseen - jokaiselle varmasti jotakin sopivaa.

Häjyjen pitkäaikainen kumppani Supersport lopetti Seinäjoella toimintansa keväällä ja sen jälkeen on ollut todella hidasta ja pitkän sitkeää saada seuramme ostosopimus takaisin millekään tolalle. Viestejä, puheluja ja käyntejä on harrastettu Seinäjoen suuntaan ja viimeisten käänteiden jälkeen minulla on ilo ilmoitella, että Lakeussport eli Supersportin entinen poistopiste on yrittäjävetoisena ketteränä toimijana tarttunut tähän seurasopimusasiaan.

Häjyt saavat 15.8. saakka Mizunon laadukkaista juoksukengistä -25% alennuksen suositushinnasta kertomalla ostohetkellä Häjyjen jäsenyydestä. Asiakasnumeroamme en ikävä kyllä saanut vielä tähän blogiin mukaan, mutta tiedottelen siitä heti, kun sellainen meille on perustettu. Lisäksi ostoistamme kertyy vuotuista 3% jälkihyvitettä, jonka voimin voimme jatkaa hyvää käytäntöä, jonka mukaisesti muistamme alueemme nuoria lupaavia urheilijoita lahjakorteilla. Vuoden mittaan tulemme saamaan vaihtuvia erikoistarjouksia, joista tiedotetaan aina, kun uusi kohdennettu tarjous astuu voimaan. Lakeussport tulee näkymään Kauhavan kenttämaratontapahtumassakin siten, että maali- ja lähtövaatteet ja -tolpat saamme Lakeussportilta lainaan.

Kenttämaratonille on tullut ilmoittautumisia sekä rullaluisteluun että juoksuihin ja ennakkoilmoittautumisaikaa on jäljellä vielä vajaa viikko, joten tulkaahan isolla porukalla ja hyvissä ajoin ilmoittauen mukaan. Toki meillä on perinteinen ilmoittautumismahdollisuus paikan päälläkin.

Lisäksi muistutan Helsinki City Maratoniin matkaavasta Häjy-bussista. Osa on ilmoittaunut siihen jo hyvissä ajoin, mutta paikkoja on vielä jäljellä. Oma HCM-bussi on kätevin tapa päästä lähtöalueelle ja taas takaisin kotimatkalle. Häjyt matkustavat viimevuotisin hinnoin, muiden seurojen juoksukaveritkin ovat tervetulleita mukaan, he vain maksavat matkasta muutaman euron enemmän.

HCM:n jälkeen elokuu onkin jo pitkällä ja kesä taittumassa jälleen kohti syksyä. Syyskokouksemme on marraskuussa Kuortaneella, sitä ennen lokakuulla on aika koota seuran toimintasuunnitelmaa vuodelle 2017 ja valita syyskokouksessa erovuoroisten tilalle mahdollisuudet uudet tuoreet voimat toteuttamaan seuramme juhlavuotta, joka pyritään rakentamaan mahdollisimman hyvin jäsenistön toiveiden mukaisesti.

Hyvää kuntoilukesän jatkoa kaikille Häjyille! t. Johanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti