tiistai 14. helmikuuta 2017

HÄJYN HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!

Hei Häjyille!

Vuosi on vierähtänyt jo helmikuun puolelle ja tänään kaikki viestimet pursuavat ystävänpäivää ja hyvää ystävänpäivää toivotan minäkin kaikille Häjyille! Pitäkää itsestänne ja ystävistänne hyvää huolta.

Reilun kuukauden kuluttua 18.3. on seuramme kevätkokous Jalasjärven Juustoportissa. Rutiininomaisten kevätkokousasioiden ohella pohdimme myös seuramme jäsenyyttä SAUL:ssa eli Suomen aikuisurheiluliitossa. Vuotuinen jäsenmaksu on jo yli 800 €, joka pistää miettimään, onko jäsenyys sen arvoinen. Kertokaapa meille päätöksen teon tueksi omia näkemyksiänne. Onko kyseinen rahasumma kohtuuttoman suuri laitettavaksi tähän tarkoitukseen vai onko arvokisaosallistumisen mahdollistava SAUL-jäsenyys juuri se juttu, miksi sinä olet Häjyjen jäsen?

Hiihtokelit ovat tänä talvena loistaneet lähinnä poissa olollaan, liekö se vaikuttanut siihenkin asiaan, että emme saaneet riittävästi lähtijöitä Häjy-bussiin Lahden MM-kisoihin. Toivottavasti suomalaishiihtäjillä riittää muita kannustajia meidänkin edestämme. Ensikesänä tavoitteena on toimintasuunnitelmamme mukaisesti mennä Häjy-porukalla seuraamaan myös Sauli Niinistön suojelemia Kalevan Kisoja Seinäjoelle sekä yleisurheilun maajoukkueiden kilvoittelua Vaasaan. Ilmoitelkaahan hyvissä ajoin kiinnostuksestanne yhteistä lippuhankintaa silmällä pitäen.

Muistutuksena myös, että Häjyjen liikuntaväline ja -tekstiilihankinnat voi hoitaa mukavasti Seinäjoen LakeusSportissa, jossa seurallemme kertyy ostoksista vuosihyvitettä, jolla rahoitetaan mm. nuorille urheilijoille lahjoittamiamme stipendejä. Hankinnoissa palvelee tietenkin edelleen myös huippuhyvällä Häjy-meiningillä Marjomäen Timon verkkokauppa.

Hyvää ystävänpäivää ja liikunnan iloa kaikille Häjyille!

t. pj-Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti