lauantai 11. maaliskuuta 2017

KEVÄTTÄ ILMASSA - KEVÄTKOKOUS TULOSSA!

Talvea ei tänä vuonna oikeastaan tuntunut olevan juuri ollenkaan, siitä huolimatta tai juuri siksi kevät ja valo tuntuvat nyt ihan erityisen miellyttävälle. Hiihtävät Häjyt pääsevät vielä viimeisillä lumen rippeillä laduille ja lenkkipolut sulavat hyvää vauhtia juoksukuntoon, joten kaikenmoiseen ulkoliikunnan harrastamiseen on hyvä tilaisuus. Etenkin kun illasta ja aamusta valoa riittää entistä enemmän niin aamunvirkulle lenkkeilijälle kuin "iltajuoksijoillekin". 

Häjyjen vuosi on alkanut tutun mukavasti hiihto- ja vaellusjaostojen aktiivisesti järjestämien tapahtumien sekä Botnia-hallin maratonin ja puolikkaan merkeissä. Osallistujia tapahtumissa on ollut jopa hivenen aikaisempia vuosia enemmän, joka tuntuu jokaisesta tapahtumajärjestäjästä hyvin positiiviselta. 

Vuoden alku alkoi tänä vuonna myös pitkästä aikaa kaikille jäsenille lähetettyjen kirjepostien merkeissä, kirjeissä kukin jäsen sai niin jäsentiedotteen kuin kuluvan vuoden jäsenmaksulapunkin. Kaikki jäsenmaksunsa maksaneet saavat Häjyjen jäsenalennuksen omissa tapahtumissamme ja lisäksi myös seuramme 40-vuotisen tapaileen kunniaksi lähetämme jokaiselle jäsenelle ennen syyskokousta Häjyjen logolla varustetun buffin. 

Omaan kevääseeni onnistuin mahduttamaan mukavan hiihtoreissun Puolan Worldloppet-hiihtoon Bieg Piastowiin. Samassa tapahtumassa oli hiihtelemässä myös muuan Justyna Kowalczyk. Hänellä tuntui olleen kiire, kun ei ehtinyt nauttia upeasta säästä, haastavasta maastosta ja 50 km matkasta alkuunkaan yhtä kauaa kuin minä :-) 

Häjyjen kevätkokous pidetään tänä vuonna Jalasjärven Juustoportilla la 18.3. klo 14 alkaen. Ilmoittautukaahan isolla porukalla mukaan tapaamaan muita Häjyjä ja keskustelemaan mm. seuramme SAUL-jäsenyydestä.

Hiihtelyterveisin,

pj-Johanna 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti