torstai 22. kesäkuuta 2017

KOHTI KESKIKESÄN JUHLAA

Hei Häjyt

Satavuotiaan Suomemme kesä ainakin kävi meitä ilahduttamassa, toivottavasti se palaa vielä takaisinkin, vaikka juhannuksen sää ei ihan lempeimmästä päästä taida ollakaan. Toisaalta viileä kesäkeli sopii juoksulenkille kuin nenä päähän, joten ei valitella ilmoja vaan käytetään sekin aika ja energia liikkumiseen.

Häjyjen kesään ja toimintasuunnitelmaan kuuluvat Seinäjoen Kalevan Kisat ja Kauhavan Lentokenttämaraton. Niistä on hyvä muistuttaa jo tässä vaiheessa sillä kesä on lyhyt ja heinäkuu alkaa jo reilun viikon kuluttua. Kalevan Kisoihin voimme hankkia Häjyille yhteisiä lippuja pienellä jäsenedulla, jos saamme riittävästi ryhmää kokoon. Laittakaahan siis sanaa eteenpäin seurakavereille ja minulle.

Kauhavan lentokentän rullaustiellä juostaan la 29.7. jo kolmas maraton, puolikas ja varttimatka. Kierroksen mitta on noin 5 km ja rullaustien pitkällä suoralla on huoltopiste, joka palvelee molempiin suuntiin menijöitä. Tervetuloa osallistumaan tälle tasaiselle taipaleelle! Ilmoittautuminen on jo avattu Juoksijan kalenterissa ja ensimmäiset ilmoittautumiset vastaanotettu. Seura-alennus on 5€ Häjyjen jäsenille. Ennen juoksujen starttia klo 15, radalle pyyhkäisevät viimevuoden tapaan rullaluistelijat, joiden joukkoon ovat tervetulleita myös rullahiihtäjät.

Valoisaa ja energistä kesää kaikille Häjyille!

t. pj-Johanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti