tiistai 17. lokakuuta 2017
Syystervehdys Häjyille!


Kesä on vaihtunut jossakin vaiheessa syksyksi. Säiden osalta muutos ei suuren suuri ollut, omalta osaltani en huomannut muutosta oikeastaan kalenterinkaan sivuilta. Kovin työntäyteistä on elämä ollut viimevuoden syksystä lähtien ja kesällä tahti vain kiihtyi. 

Vaikka säät ovat olleet tasaisen harmaita niin turbulenssia ja muutoksia on kuultu ja nähty sitäkin enemmän maratonmaailmassa ja muuallakin liikuntatapahtumien parissa. Tapahtumia loppuu tai niitä yhdistellään muihin tapahtumiin, osa järjestäjistä luovuttaa kokonaan, osa tekee uudistuksia. Oikeaa ja sopivaa tapaa liikuntatapahtumien määrälle, ajankohdalle, sisällölle ja kumppaneille on mietitty monet kerrat myös Häjyjen johtokunnassa. Yhtä oikeaa vastausta ei noihin edellä esitettyihin pohdintoihin ole. Yksi totuus on kuitenkin se, että seura on olemassa vain tuottaakseen jäsenilleen osallistumisen arvoista toimintaa. 

Häjyjen 40. syyskokous pidetään Seinäjoen OmaSP Stadionilla 11.11. Tervehdyksensä sinne tuo mm. KOK:n jäsen Sari Essayah. Toivottavasti entisen huippu-urheilijan tervehdys nostattaa myös Häjyjen intoa osallistumiseen ja yhdessä tekemiseen. Kokouksessa tehdään johtokunnan erovuoroisten tilalle uusia henkilövalintoja ja luodaan tietenkin katsaus tulevan vuoden toimintasuunnitelmaan. Siihen ovat jokaisen Häjyn toivomukset ja ehdotukset tervetulleita. 

Tavataan 11.11. Seinäjoella! Terveisin, pj-Johanna 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti