sunnuntai 11. helmikuuta 2018

TALVIURHEILUN JUHLAA

Hei Häjyt!

Komeat talviset kelit ovat hellineet hiihtäjiä ja muitakin talvilajien harrastajia. Talvilajien kirkkaimmat tähdet loistavat parhaillaan Olympia-kisoissa ja tarjoavat liikunnan lomaan myös hyvän syyn penkkiurheilulle. Nautitaan siis joka hetkestä niin ulkona, sisälajien parissa kuin kotisohvilla television äärelläkin.

Häjyjen toimintasuunnitelman mukaisesti helmi-maaliskuu tarjoaa lumikenkäilyä, jäävaellusta sekä tietenkin pohjalaisen hallimaratonin ja puolikkaan Botnia-hallissa ja myöhemmin keväällä kokoamme jälleen mies- ja naisjoukkueen Karhu-viestiin. Maaliskuussa 17.3 on seuran kevätkokous, jota ennen jäsenille lähetetään jäsentiedote sekä tämän vuoden jäsenmaksut. 

Oma talven kohokohtani oli su 28.1. hiihdetty Marcialonga, joka tarjosi tällä kertaa täydet 70 km upeaa auringonpaistetta ja mahtavaa tapahtumatunnelmaa. Oli sykäyttävää bongata edellisenä päivänä suksia testaillessa Val di Fiemmen stadionilta mm. Harri Kirvesniemi sekä joukko muita takavuosien huippuhiihtäjiä, jotka kulkevat suksella edelleen kovaa. Omaan matkaseurueeseeni osui myös takavuosien kävelyn MM-mitalisti ja täytyypä sanoa, että siirtyminen kilpakävelystä tasatyöntöön ei ollut vauhtia ainakaan vähentänyt. Marcialongan myötä sain myös kymmenennen leiman Worldloppet-passiin, joka on nyt kirjekuoressa lähdössä Worldloppet-toimistoon, joka sijaitsee nykyään Viro Tartossa. Paluukirjeessä saan Worldloppet Master diplomin, josta olen jo etukäteen ylpeä. Voiko kuntoilija enempää toivoakaan kymmenen vuoden talvimatkailun ja hiihtoharrastuksen yhdistämisestä!? Nyt on sitten aika keksiä itselle uusia kunnon haasteita.

Aurinkoista ja aktiivista talven jatkoa kaikille Häjyille! Tapaammehan ainakin seuran omissa tapahtumissa ja muutenkin liikunnan merkeissä?

Terveisin,
pj-JohannaEi kommentteja:

Lähetä kommentti