tiistai 24. heinäkuuta 2018

Huh hellettä!

Myöntääkö joku muukin, että ajatuksissa on käväissyt metsälenkki kirpeän raikkaassa syyssäässä tai hiihtolenkki ensilumilla?

Helle on todellakin hellinyt heitä, jotka siitä jaksavat vielä nauttia. Lämmin ei luita riko, eikä Suomen lyhyestä kesästä pitäisi valittaa, mutta parin päivän viileämpi sää tässä välillä virkistäisi kummasti. Ja tuleehan se aikanaan, kuten myös syksyn koleus, räntäsateet, kaamos, lumi ja pakkanen. Ja jälleen on jotain keskusteltavaa.

Tänä kesänä Häjyjen Lentokenttämaraton Kauhavalla jää järjestämättä, koska mittaamallemme reitille on rakentumassa drag racing -autojen kiihdytysrata ja ensimmäinen ajotapahtumakin on jo kalenterissa. Näiden maratonsuunnitelmien kariuduttua seuran johtokunnassa päätettiin panostaa uuteen tapahtumaan, joka on säältä suojassa. Itsenäisyyspäivänä 6.12. juostaan Seinäjoki Areenassa ensimmäinen hallimaraton ja puolikas. Kannattaa pistää uusi tapahtuma heti korvan taakse tai kalenteriin. Rata rakentuu kahteen eri halliin ja niiden väliseen leveään yhdyskäytävään ja uudistuneen Seinäjoki Areenan puitteet ovat muutenkin erinomaiset. Ilmoittelemme kierroksen pituuden heti, kun virallinen mittaus on tehty.

Ennen itsenäisyyspäivän maratonia on myös Häjyjen syyskokouksen aika. Esityslistalle tulee uutena asiana päätettäväksi seuran siirtyminen kahden vuosikokouksen rytmistä yhteen ainoaan vuosikokoukseen ja tietysti kokouksessa käsitellään myös perinteiset asiat kuten seuraavan vuoden toimintasuunnitelma. Tänä vuonna on aika myös valita Häjyille uusi puheenjohtaja, joten miettikääpä sopivia ehdokkaita valmiiksi. Seuran talous on hyvässä kunnossa ja johtokunnassa on ahkeria puuhamiehiä ja -naisia, joten puheenjohtaja pääsee hyvällä porukalla toteuttamaan vuotta 2019.

Kuvassa hyisen kylmä Gatineau Loppet Ottawassa muutama vuosi sitten - tuolloin heinäkuun helle oli kaunis ja kaukainen haave vain...


Liikunallista kesän jatkoa kaikille Häjyille!

t. pj-Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti